Lördag..


Tjenare... tror de har blivit rätt nu att de är flera som kan läsa min blogg när de är web men undra om man då ska skriva i båda två jag har.. Men men idag har jag väl inte gjort så mycket än att jag vart med Bella, Jocke och Jeppe... Sen har vi suttit hos Jeppe och kolla på film sen har jag sattit mig vid datorn lite fort och kolla runt.. Igår var jag med Bella, Jocke och Jeppe vi var hemma hos Maria och Patrik och satt där sen skulle Patrik åka ner för att köpa godis så han körde oss hem samtidigt som tur var så slap vi gå hela vägen men igår hade jag ganska kul fast vi inte gjorde så mycket.. Sen så var jag på mötte i skolan med min mamma igår bara för jag inte har vart där.. Men jag plugga Matte igår så jag är snart klar med min bok undra vad man får göra efter de måste bara göra proven så är jag helt klar.. Sen så förra helgen var jag med Hannu hos Linda för vi passa Ninna och vi hade hur kul som hälst de som är synd nu är att vi har typ tjafsat så vi har inte träffats på några dagar och de tycker jag är tråk.. Asså sen har jag börja gå varje kväll vid åtta som är hur skönt som hälst för man sover bättre på kvällen också efter man kommit hem går typ en och en halv timme varje dag.. Men jag går med olika varje dag för alla orkar inte gå varje dag fast de inte ens är jobbigt kanske ska börja gå längre istället.. Men nu har jag väl inte så mycket mer och skriva om.. Men Jannie kommer på Onsdag då ska jag träffa henne och de ska bli kul.. och i morgon ska jag få träffa mina älsklingar Sanna och Kimi hoppas jag för de var länge sen jag träffa dem ska bli så jävla kul... Men ha de så bra allihop..

Måndag 18:41 Underbar dag <3

idag var jag inte i skolan för jag vakna inte i tid.. Så jag gick upp senare istället och snacka med Jannie och hon var i Södertälje.. Så jag fixa i ordning mig och så drog jag och mötte henne vid macken så JÄVLA skönt och träffa henne igen.. :D Sen tog vi en fika och sen följde hon med hem till Jeppe ¨så vi väckte Jeppe och Jocke så dem fick gå handla cigg sen så kolla hon och jag runt på datorn lite.. Sen satt vi och spela kort ett tag han inte träffa henne så länge men de är endå så underbart och träffa henne man saknar henne så mycket när man inte träffar henne ofta och inte pratar med varan.. Sen när hon drog så satt jag vid datorn en stund sen kom Jocke.H hit och jag laga mat så käka vi sen så drog dem iväg för att åka fyrhjuling så jag har haft de lungt och bara suttit vid datorn.. Och igår var vi bara hemma och tvätt och tog en fika hos Maria och Patrik och sen när vi kom hem baka jag muffins..

Fredag...

Igår så gjorde jag inte så mycket.. Jocke kom till Södertälje så Maria och Jocke kom hem till Jeppe så drog vi alla hem till henne och fika sen var vi ute och åkte bil en stunde sen blev de så att vi skulle hämta den andra Jocke asså Jeppes bror för dem skulle åka fyrljuling så vi fick köra honom till Micke så dem kunde hämta den där.. Sen efter de så åkte Jocke med oss och Jeppe körde iväg med fyrljulingen och sen var vi där ute ett tag sen så åkte vi hem till Maria och vi tog en fika sen efter de så kolla vi på sveriges sämsta bilförare asså de är så jävla roligt och kolla på för att dem är ju så sämst på att köra så att de nästan är till gjort.. Efter de så körde vi hem Jocke och åkte till Jeppe och käka sen var vi ute och åke bil igen.. Efter de körde vi hem Maria så gick jag, Jeppe och Jocke där i från hem till Maria sen så satt vi här och kolla på Beck.. jag var inte i skolan heller för vi skulle ha någon fucking idrott dag..

Idag så vakna jag typ vid elva för jag var inte i skolan hade bara två lektioner så jag orka inte gå ditt.. Och sen så gjorde jag i ordning lite te till mig och Jeppe och Jocke sen så käka vi lite frukost efter de gick Jeppe och Jocke ut med hundarna så jag satt vi datorn och sen när dem kom hade dem vart och köpt cigg och de var tur för jag var så jävla röksugen... Sen skulle dem iväg med Maria och Patrik så jag stanna hemma pallr inte sitta i skogen så jag har bara suttit vid datorn men jag vet inte vad som händer senare och de är ju Fredag så man har ju inte brottom.. men de blir inte som föra helgen i alla fall... Riktigt flum bild från förra helgen :)
                                    

helvete...

Hahha i morse så försov jag mig så jag vakna vid tio och var skit sur på mig själv efter som jag fick och la mig igen efter jag hade stängt av klockan.. Sen efter de så fick jag fixa mig lite fort och ta på mig kläder fett jobbigt.. Men Bellakom ut och tog en cigg med mig så jag skippa och gå till Matte lektionen för de var ju inte så länge kvar på den.. så idag har jag bara haft engelska och no sen vart och pratat med syo om gymnasie skit och sånt.. och måste snacka med so läraren och kolla om jag kan plugga alla ämnen för om jag får G i allt så kommer jag ha 140pöäng så då borde jag kommma in på handle som jag vill.. Sen efter de så gick jag hem med Bella och när hon gick hem så fortsatte jag upp till jeppe och ingen var hemma så jag prata med Jeppe och gick ner till rast gården för han var där med hundarna så fick jag en cigg.. Sen gick vi upp till Jeppe och Maria hängde med så drack vi lite te och prata en stund sen gick hon hem.. .Sen nu sitter jag bara och kollar runt lite på datorn och får se vad som händer..

20:14

I helgen blev de lite drcika i fredags satt jag bara hemma till jag och Jeppe gick till bolaget så när jag var där handla jag ganska mycket som bara var till mig.. Typ direkt när vi kom ut var jag tvugen och ta en cider var fett sugen hade inte druckit på ass länge.. Sen så försökte vi fixa dricka till Vanessa men snubben sa att vi skulle ta de på lördagen istället så de blev mest att jag drack själv och drack.. Men de gick lika bra sen kom Jocke hit också min bror var här i helgen också så man träffade honom en stund.. Sen på Lördagen hade jag fortfarande dricka kvar så jag drack då också men inte själv för jag och Jeppe och Jocke var hemma hos Patrik och Maria och dem drack lite också.. Igår gjorde man inte så mycket men träffa en gammal klass kompis som heter Robban de var ett tag sen man träffa honom.. Sen idag var de skit jobbigt och gå upp till skolan för jag inte vart där på typ en vecka och idag fick jag veta att jag hade 60% frånvaro och om jag inte är där varje dag så får jag inga pengar den här månaden och då blir jag galen så måste verkligen försöka gå till skolan nu.. sen när jag kom hem från skolan så laga jag mat sen har jag bara kolla på tv och kollar lite på datorn och spelat.. För jag är så jävla seg idag så jag inte orkar göra något...


RSS 2.0